Verkeersschool
Hans Klein

Facebook

Scooterrijbewijs in 1 dag

Bij onze verkeersschool is het mogelijk om je scooterrijbewijs in één dag te halen. Dit kan in diverse examenplaatsen in Limburg waaronder: Sittard, Heerlen en Maastricht.

Hoe werkt het ?

Je gaat op je examendag naar het CBR. Je hoeft dus niet eerst helemaal naar de rijschool toe te komen. Mocht je in de buurt van de rijschool wonen dan kun je gratis meerijden naar de examenplaats.

Op je examendag krijg je 4,5 uur rijles (verdeeld in 3 stukken met genoeg pauze) en aansluitend je examen. We beginnen met een stuk uitleg over hoe je examen eruit zal zien en wat de examinator van je verwacht. Vervolgens beginnen we meteen met rijden. Doordat we meestal vanaf (of vlakbij) de examenplaats vertrekken hoeven we niet eerst er naar toe te rijden en kunnen we de lestijd beter benutten. Omdat we dus veel meer in het examengebied rijden is je slagingskans nog veel groter! Ons slagingspercentage ligt nu al boven 90 %.

De meeste leerlingen van onze slagen in één keer.  Mocht je twijfelen of de spoedopleiding voor jou geschikt is boek dan gewoon een intakeles van één uur. Deze kost slechts € 24,75.  Na deze les kunnen we jou van een passend advies voorzien.

Daarnaast krijg je wanneer je geslaagd bent een waardebon met ongelooflijk veel korting voor de autorijles.
 
Wil je weten wanneer de eerstvolgende theorie-opleiding of praktijkopleiding is?  Klik dan hier

Voor meer info: 06 13532730 of vul het contactformulier op onze website in.

Verkeersschool Hans Klein

Mascherelstraat 3
6363 AV Wijnandsrade
Telefoon: 06 13 53 27 30

Onze lesauto's

Lesauto Volkswagen rijschool Hans Klein