Verkeersschool
Hans Klein

Facebook

Autorijles

Onze lesauto

Vanaf nu kom je onze vertrouwde VW Polo's niet meer tegen! Vanaf 1 januari 2016 zijn we namelijk overgestapt naar Hyundai I30. Een uitermate comfortabele en zeer veilige auto die wel heel lekker rijdt. Binnenkort zijn ze voorzien van belettering zodat ze weer herkenbaar worden.

De intakeles

We starten een opleiding altijd met de intakeles. In deze les gaan we eerst zorgen dat we jouw gegevens foutloos opnemen. Dit is heel belangrijk in verband met je eventuele examenaanvraag. Dan krijg je behoorlijk uitleg over hoe we bij onze rijschool werken. En dan doen we natuurlijk ook nog iets aan autorijden!!! In deze intakeles laten we jou diverse oefeningen doen waaronder: sturen, gas geven, wegrijden, schakelen, remmen en nog veel meer. De bedoeling dat we na deze les een indicatie kunnen geven hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt.
De intakeles duurt 90 minuten en is VRIJBLIJVEND! Je hebt recht op een eerlijk advies en dat krijg je ook. Simpel, toch? Uiteraard halen we je thuis op. Je hoeft dus niet naar de rijschool te komen. Afhalen en terugbrengen is ook mogelijk op een andere plaats in overleg met je instructeur.

Lesauto's rijschool Hans Klein
Het intakegesprek

We merken dat er vaak behoefte is aan informatie. Daarom hebben wij het “intakegesprek” geïntroduceerd. Een van onze instructeurs of directieleden komt dan bij jou aan huis en geeft je alle info over de rijopleiding. Een bijzonder groot voordeel is natuurlijk dat er al direct persoonlijk contact is tussen de verkeersschool en bijvoorbeeld de leerling of de ouders. Dit gesprek is kosteloos en verplicht je tot niets!

Machtig je autorijschool met DigiD

Voordat de rijschool het praktijkexamen voor je gaat aanvragen moet je daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als de rijschool een praktijkexamen of tussentijdse toets voor jou heeft gereserveerd of als deze is verschoven. Daarnaast zijn jouw adresgegevens automatisch voor jouw rijschool beschikbaar in het reserveringssysteem van het CBR. Wanneer je de rijschool machtigt via: mijn.cbr..nl. wordt het rijschoolnummer gevraagd. Ons rijschoolnummer is: 5685G8.

Pakketten

Vaak krijgen we de vraag: “Doen jullie ook pakketten” ? Antwoord: Bij onze rijschool is gewoon heel veel mogelijk. Je mag per les betalen maar je kunt ook kiezen voor een van onze aantrekkelijk geprijsde pakketten. Een pakket is niets anders dan meerdere lessen tegelijk kopen, eventueel met Tussentijdse Toets en Praktijkexamen. Hierdoor hebben wij minder rompslomp en kunnen we korting geven. Hoe snel je je rijbewijs kunt halen is afhankelijk van het aantal lessen dat je per week wil nemen en wanneer er examens beschikbaar zijn. Hierbij is het wel belangrijk dat je snel je theorie haalt. Het advies hoeveel lessen je (ongeveer) nodig hebt geven wij direct na de intakeles. Uiteraard kan het aantal lessen in de loop van de opleiding bijgesteld worden. Heb je er te veel dan krijg je ze terug maar het kan ook zijn dat er lessen bij moeten.

Termijnbetaling

Het is bij onze verkeersschool mogelijk om de rijopleiding in termijnen te betalen. Deze extra service is gewoon gratis! Hoeveel termijnen is afhankelijk van de grootte van het pakket. Bij het opgaan voor je praktijk-examen dienen alle facturen betaald te zijn.

Inplannen van de les (email en rijbewijsapp)

Tijdens je intakeles krijg je van je instructeur een advies over hoeveel lessen je per week kunt nemen. Dit uiteraard altijd in samenspraak met wat je zelf wil. Er wordt je gevraagd een overzicht wanneer je beschikbaar bent naar de verkeersschool te mailen. Dan wordt er een (voorlopige) planning gemaakt. Een overzicht van de geplande lessen wordt automatisch naar je toe gemaild.
Daarnaast kun je bij ons inloggen op de rijbewijsapp. Hiermee kun je altijd zien wanneer je rijles hebt. Ook krijg je een half uur voor de aanvang van de les een handige herinnering. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

Tussentijdse toets

Op driekwart van je opleiding (gemiddeld) ga je samen met je instructeur naar het CBR. Daar ga je een tussentijdse toets doen. Dit is een soort proefexamen. De voordelen hiervan zijn:

  • Vrijstelling verdienen voor de bijzondere manoeuvres voor je 1e praktijkexamen
  • Je kunt het praktijkexamen al eens “oefenen” Daardoor heb je minder zenuwen op je echte examen
  • Je krijgt van de examinator positieve feed-back over waar je nog aan moet werken voor je praktijkexamen
  • Verhoogde slaagkans
  • Prima tijdstip voor je instructeur om te evalueren en eventueel bij te sturen    

Verkeersschool Hans Klein

Mascherelstraat 3
6363 AV Wijnandsrade
Telefoon: 06 13 53 27 30

Onze lesauto's

Lesauto Volkswagen rijschool Hans Klein